convention agenda 2019

Time

Agenda Item

Time Allotted

9:00

Precinct Meetings

30 min

9:30

Collecting Precinct Materials

15 min

 

Justice Paul Newby

 

10:00

County Convention Call to Order

5 min

10:05

Speakers

 
 

Sammy Webb for State Auditor

15 min

 

Mike LaPaglia for Secretary of State

15 min

 

Tom Hill - 1st District

15 min

10:50

Credentials Report

5 min

10:50

Nomination and Seating of Delegates

5 min

10:55

Adoption of Convention Rules

5 min

11:00

Chairman's Address

10 min

11:10

Treasurer's Report and Budget Overview

10 min

11:20

2018 Convention Minutes

5 min

11:25

Nomination and Election of Executive Committee Candidates

10 min

11:35

In Memoriam: Tom Stark/ 

Announcement of the Person of the Year

15 min

11:50

Resolutions

15 min

 

Condemnation of Senator Thom Tillis

 

12:05

Announcement of 2019 Executive Committee

 

12:05

Adjournment

 

 

Be the first to comment

Please check your e-mail for a link to activate your account.